top of page

Cedeberg Winemakers Dinner

2023CederbergWinesHarvest_154.jpg
cederberg-houten-vaten.jpg
2023CederbergWinesHarvest_197.png

25 APRIL 2024

Op donderdag 25 april 2024 slaan The Charles en Oonivoo Wines & More de handen in een om een Winemakers Dinner te organiseren met het fraaie wijngoed Cederberg.

 

Wijngoed Cederberg, geleidt door familie Nieuwhoudt, is gelegen in Zuid-Afrika's Cederberg Mountains en vertegenwoordigt het beste van Zuid-Afrikaanse wijnbouw.

Een harmonie tussen natuur, traditie en innovatie. Het unieke terroir, gekenmerkt door koele berglucht en schrale bodems, leidt tot wijnen met intense aroma's en levendige smaken. Met aandacht voor duurzaamheid en vakmanschap blijft het wijngoed grenzen verleggen. 

 

De wijnen van Cederberg wilt u absoluut proeven in combinatie met de mooie gerechten uit de keuken van The Charles. De aanwezige ambassadeur van wijngoed Cederberg zal u samen met het team van The Charles en Oonivoo Wines & More, deze avond meenemen in hun passie voor wijn & spijs. 

 

Voor €147,50 (all-in) kunt u bij deze avond aanwezig zijn. Wij serveren na een start met amuses, een culinair 5 gangen menu en sluiten af met koffie/thee en friandises. Het aantal plekken is beperkt deze avond. U kunt via ons reserveringssysteem een reservering maken. De aanvangstijd voor het Winemakers Dinner is 18.30 uur. 

The Charles0639.jpg
The Duke - The Charles - 28-9-236341.jpg
The Charles0601.jpg

A culinary symphony

bottom of page